intro

Wij hebben beloofd u op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen, nadat Beauty Skin Coach om gezondheidsredenen, eerder de deuren heeft moeten sluiten. Heel veel heb ik moeten verwerken de afgelopen periode, maar één ding is nooit veranderd en dat is mijn passie u zo goed mogelijk bij te staan in de beste huidverzorgingsproducten en adviezen om een gezonde en mooie huid te realiseren.

Na 22 jaar ervaring als huidspecialiste - en mijn achtergrond als drogistassistent - wil ik mijn kennis online met u delen, om iedereen te helpen die voor thuis een goed huidverzorgingsadvies nodig heeft. Dat is mijn nieuwe missie!

Ik heb de afgelopen jaren ontdekt, dat je alleen met salonbehandelingen niet tot het gewenste resultaat komt. Het belangrijkste is, het product die u in uw thuisomgeving op uw huid aanbrengt. Die ene behandeling in de 4, 6 of 8 weken kan daar gewoonweg niet tegenop. De bijzondere cosmeceutische producten die ik adviseer en verkoop, laten zichtbare resultaten zien binnen een kort periode, mits u deze op de juiste manier aanbrengt.

Daarbij geloof ik ook in ondersteuning van het lichaam door middel van supplementen en gezonde voeding om een mooie huid te krijgen, want naarmate we ouder worden bouwen we steeds meer tekorten op en dit resulteert in snellere huidveroudering en/of huidproblemen.

Het merk ScKin Nutrition heeft zuivere supplementen gemaakt, speciaal om de huid voor diverse problemen te ondersteunen of te beschermen tegen snelle huidveroudering door middel van een hoog gedoseerd collageen.

Anders gezegd: een mooie huid komt niet vanzelf en daar moet je zelf aan werken, zoals je met sporten ook een fit en vitaal lichaam behoudt, werkt dit met de huid hetzelfde! Er zijn bijzondere hulpmiddelen om beter inzicht te krijgen in jouw persoonlijke huidveroudering zoals het My Skincaud DNA huidonderzoek, want jouw DNA kan je vertellen hoe je een mooiere huid kan krijgen. Hierover lees je straks meer op de website.

Daarnaast schrijf ik gerichte huidadvies schema’s, zodat je precies weet wat je thuis kan gaan doen en hoe je bepaalde producten moet gaan gebruiken. Daarnaast geef ik op onze Facebook en Instagram site ook dagelijks tips en adviezen en schrijf ik over de bijzondere huidverzorgingproducten die ik verkoop.

Een nieuwe missie met dezelfde passie en daarbij hoort ook een nieuwe naam in een bekend jasje: Skin Health Coach.

U kunt ons bezoeken op www.skinhealthcoach-online.nl, voor iedereen die meer gericht thuisadvies wil. De aankomende periode gaan we de website (aan)vullen met adviezen, producten en nog veel meer, dus nog even geduld. Wilt u nu al meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op via info@skinhealthcoach-online.nl.

Zodra u een kijkje kunt nemen op de vernieuwde website, zal u je informeren via ons nieuwsbulletin. Bent u daar nog niet voor ingeschreven? Schrijf u dan nu hieronder in:

 


Na verzending ontvangt u een e-mail waarmee uw inschrijving kunt bevestigen.


Hartelijke groet,Terug naar boven