DNA

HOE GEWELDIG ZOU HET ZIJN:

HOE VAAK KOMT HET VOOR DAT JE EEN CRÈME KOOPT EN TOCH NET NIET IS WAT JE ZOEKT?
My Skincaud brengt daar vanaf nu verandering in. Een serum op basis van jouw unieke DNA zorgt ervoor dat jij altijd de skincare gebruikt die echt bij jouw huid past. Het beste uit je huid halen doe je door inzicht in je DNA.

Nu gaan we nóg een stap verder om het beste uit je huid te halen. Een DNA test van je huid om zodoende een optimaal huidadvies en traject voor je samen te stellen. Want je genen ontrafelen waar de problemen in jouw huid kunnen zitten, en precies die kunnen we dan aanpakken. We bekijken je huid ín je cel, waardoor we nog meer zich hebben op jouw huid. Leer je huid kennen door middel van je eigen DNA!

De DNA test bevat een wattenstaaf en daarmee nemen we wangslijmvlies af en dit wordt opgestuurd, uiteraard met behoud van alle privacy. MY SKINCAUD geeft je, na 4 tot 5 weken, via een app op je telefoon informatie over de aanleg van jouw huidkenmerken en op welke punten we ons moeten richten om zowel de vermindering van bestaande huidveroudering, als de minimalisatie van huidveroudering in de toekomst optimaal aan te pakken. Niet alleen veroudering maar de parameters meten ook aanleg voor ontstekingen, pigmentatie, ​oxidatie, dehydratatie, verslappingen en rimpels.

NOG MEER MAATWERK VOOR JE HUID MET DNA TEST
De DNA-code kent 720 varianten. Jouw unieke code geeft jou én ons (na overleg met jou ivm privacy) meer inzicht in je huid en dus meer informatie om een gepersonaliseerd en effectief behandeltraject te ontwikkelen, geheel afgestemd op alle kenmerken van jouw huid! Jouw code vertelt je ook welke serums je het beste kunt toevoegen aan je dagelijkse verzorgingsroutine én hoe vaak je ze het beste kunt gebruiken. MY SKINCAUD kan met ieder ander huidverzorgingsmerk worden gecombineerd.

Mardge Pascaud werkte voor deze unieke high level techniek én serums samen met Maurice Zeegers van de Universiteit Maastricht. Maurice Zeegers is hoogleraar in de complexe genetica.

Een gepersonaliseerd huidadvies gebaseerd op je eigen DNA, zo bereik je de mooiste huid! Wat is er meer persoonlijk dan een advies gebaseerd op jouw eigen DNA?

PRIVACY
Om je privacy maximaal te waarborgen, werkt MY SKINCAUD met een volledig anonieme applicatie voor op uw mobiele telefoon. MY SKINCAUD vraagt niet om persoonsgegevens. Hierdoor is je privacy maximaal beschermd. Niemand heeft toegang tot jouw DNA-rapport en huidcode zonder dat je hier toestemming voor geeft. Vanuit de app komt een persoonlijke code naar voren die je nadien samen met je skinhealhtcoach doorneemt. Je skinhealhtcoach zorgt voor verdieping en bespreekt de uitslag. Het verzorgings traject dat door zicht op je unieke DNA kenmerken nog meer kan worden gepersonaliseerd als doel nog meer resultaat.

De DNA test bevat de test én serum en kost €298. Gedurende de vier tot vijf weken totdat je je unieke code ontvangt gebruik je dagelijks het serum uit de set. Na ontvangst en doornemen van je test met skinheathcoach kan worden overgegaan op een specifieke serums (€99 per stuk) die aansluit bij jouw code.

Ontdek wat je DNA te vertellen heeft over jouw huid! NEXT LEVEL VOOR JE HUID!

Maak een afspraak via app voor uitleg en de mogelijkheden. De skinhealthcoach staat voor je klaar!
De DNA test liever thuis uitvoeren? De DNA Test kun je makkelijk onder mijn advies zelf uitvoeren.

MY SKINCAUD – DNA TEST Collection Kit & start Code X Serum compleet € 298

 

Terug naar boven